sâmbătă, 10 decembrie 2011

Drob de ciuperci cu carne de pui

Alte reteta, de data asta de la o colega generoasa. Si pentru ca i-a placut sotului (unul din testerii finali!), trebuie sa o postez.

Ingrediente: 1 kg ciuperci; 3 cepe; 1 piept de pui; 4 oua; sare, piper, patrunjel, marar; 1 lingura smantana
Preparare: Se fierb ciupercile, apoi se toaca (eu le-am taiat feliute). Pieptul de pui se toaca marunt (cat se poate). Se calesc cele 3 cepe tocate marunt, apoi se adauga pieptul de pui. Cand sunt aproape gata (sa nu fie arse!), se adauga si ciupercile. Se mai las putin la calit. Dupa 5-10 min se adauga 3 oua, sare, piper, patrunjel si marar tocate marunt, si se amesteca bine. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Peste compozitie se pune 1 ou batut cu smantana. Tava in baga la cuptorul preincalzit, unde se lasa pana cand se for;eaza o crutsa aurie deasupra (aprox 20 min - depinde de cuptor).

Uite ce am obtinut eu:



Variante:
- carnea poate fi sunca afumata, sau chiar kaiser
- in oul pus deasupra se poate adauga si o mana de cascaval sau branza rasa
Va garantez ca e foarte bun si in aceste variante!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu