duminică, 16 octombrie 2011

Numerologie (feminis.ro)

Inainte de a afla daca esti compatibila cu partenerul tau trebuie sa calculezi pentru tine si pentru el care este numarul corespunzator "drumului vietii".


Cum se calculeaza? Insumeaza numerele reprezentate de ziua, luna si anul tau de nastere (Aceasta ordine trebuie neaparat respectata!) Sa luam exemplul unei persoane nascute pe 23 octombrie 1972 : 23 + 10 + 1972 = 2005. Adunam cifrele care alcatuiesc acest numar si rezulta 7. Acesta este asadar numarul care dicteaza "drumul vietii". Daca prin insumarea cifrelor care compun acest numar final rezulta 11 sau 22 ne vom opri aici, fara sa mai insumam cifrele componente deoarece avem de-a face cu un numar de baza, care nu mai poate fi redus.

Trebuie spus ca numerele de baza sunt sigurele care fac exceptie de la regula reducerii datei de nastere sau a numelui la un singur numar. In general numerele de baza exercita o influenta asemanatoare cu a numerelor la care pot fi reduse (2 respectiv 4) insa acestea se manifesta mult mai puternic.

Acum ca stim aceste notiuni de baza in numerologie, sa trecem la interpretarea numerelor care dicteaza "drumul vietii"

1 si 1 : Doi oameni care vor sa conduca si in acelasi timp sa fie independenti. Dorinta fiecaruia va fi sa-si impuna punctul de vedere, motiv pentru care relatia dintre ei doi va avea momente mai tensionate. Daca in schimb cei doi reusesc sa accepte calea comunicarii si a compromisului, relatia va fi una de lunga durata, plina de neprevazut si de energie.

1 si 2 : In acest caz vorbim despre doua persoane destul de diferite dar care se pot completa destul de bine atunci cand ajung sa-si constientizeze rolul fiecaruia in cuplu. 1 este cel care va aduce banii in casa in timp ce 2 va asigura linistea si confortul caminului, conferind totodata caldura si romantism relatiei. 1 trebuie sa fie foarte atent ca nu cumva din cauza ambitiei de a castiga mai multi bani sa nu ajunga sa-si neglijeze familia.

1 si 3: Vorbim despre un cuplu extrem de dinamic care stie sa se bucure de micile placeri ale vietii si care savureaza la maxim momentele petrecute impreuna. Trei este cel care vine cu ideile in timp ce 1 ii furnizeaza energia emotionala necesara pentru a le pune in practica. In general sumt un cuplu cu sanse mari de reusita atat timp cat tin sub control criticile aduse unul altuia.

1 si 4 : Dorinta lui 4 de a se impune in relatie nu-l incanta deloc pe 1. In acelasi timp energia si entuziasmul lui 1, care isi doreste ca lucrurile sa se intemple cat mai repede il pot pune in incurcatura pe meticulosul 4. Diferiti din multe puncte de vedere, aceste doua persoane trebuie sa faca o serie de compromisuri in relatie. In momentul in care vor ajunge sa se accepte asa cum sunt, fiecare cu defectele si calitatile sale, energia interioara de care fiecare din acesti doi nativi da dovada va indrepta relatia intr-o directie buna.

1 si 5: Iata o cobinatie de durata, rezultata, paradoxal din dorinta de spatiu a fiecaruia dintre ei. Astfel, in majoritatea timpului vor fi atat de ocupati cu propriile probleme incat orele pe care le vor petrece impreuna vor fi intr-adevar de calitate. Este o relatie de durata intre doua persoane mature, insa poate prea lejera si pre independenta pentru doi oameni care vor sa se cunoasca mai bine.

1 si 6: Este o lupta pentru putere care sta sa izbucneasca dintr-o clipa in alta. In timp ce sase este in stare sa-l sufoce pe cel de langa el cu atentia sa, 1 tinde sa fie independent. Poate fi o relatie de viitor cu conditia ca fieacare dintre parteneri sa-i ofere celuilalt suportul moral de care acesta are nevoie.

1 si 7 : Desi vorbim despre doua tipuri de energie diferite, acestea se completeaza aproape perfect intr-o relatie de cuplu. 7 il poate invata pe 1 cum sa se aplece catre lucrurile cu adevarat importante in viata, ce tin mai mult de partea spirituala si mai putin de cea materiala, in timp ce 1 va motiva pe 7 sa ia atitudine si sa se manifeste in plan concret. Cheia unei relatii armonioase consta in intelegere si acceptare: 1 tinde sa devina prea ancorat in realitate in timp ce 7 este mai sensibil si mai introvertit, inclinat mai mult spre universul lui interior. Este indicat ca, macar din cand in cand, cei doi sa schimbe rolurile.

1 si 8: Relatia merge de minune atat timp cat la mijloc sunt interese comune. In ceea ce priveste insa partea sentimentala lucrurile sunt ceva mai complicate. Amandoi partenerii sunt perfectionisti iar asteptarile pe care le are fiecare de la celalalt partener tind de multe ori sa depaseasca realitatea.

1 si 9: Este o relatie bazata pe altruism in care lui 1 i se ofera un climat propice pentru a-si pune in practica ideile constructive. 1 va trebui totodata sa invete sa traisca langa o persoana extrem de generoasa care nu lasa sa treaca nicio zi fara a face o fapta buna, motiv pentru care exista riscul sa apara diferite neintelegeri ce tin de partea financiara. Este totusi o relatie echilibrata, riscul aparitiei unor neintelegeri venind din partea lui 9 care nu va itelege intotdeauna nevoia de libertate si individualsimul lui 1.

2 si 2: O potrivire aproape perfecta intre doua suflete insetate de dragoste. Amandoi sunt obisnuiti sa intoarca pe o fata si pe alta problemele care apar in cuplu, prin urmare este imposibil sa nu gaseasca aproape de fiecare data o solutie multumitoare pentru ambele parti. Preocupati prea mult de relatia lor, cei doi risca sa-i neglijeze pe cei din jur iar acesta ar fi unul dintre putinele defecte care le pot fi reprosate

2 si 3: Intre cei doi exista o chimie profunda care va face relatia de cuplu sa dureze. Plini de energie, dotati cu simtul umorului cei doi nu se plictisesc deloc atunci cand sunt impreuna. Lui trei ii place sa fie mereu in miezul lucrurilor, dornic sa iasa in lume si sa socializeze in timp ce 2 se simte bine in postura de insotitor, multumindu-se totusi sa stea ceva mai in umbra si bucurandu-se de carsima partenerului sau.

2 si 4: Liantul care ii tine intr-o relatie este nevoia de confort si de echilibru. Cand vine vorba de casa si familie, numarul 4 este cel care se va lupta sa le asigure celorlalti un trai multumitor. A-i proteja pe cei dragi este alt punct forte al sau in timp ce pentru 2 nimic nu este mai important decat caminul si familia. Singura problema care poate apara in aceasta relatie este legata de modul diferit in care aceste doua persoane isi arata sentimentele: 2 este cat se poate de direct in timp ce 4 este mai rezervat insa la fel de sincer in sentimente.

2 si 5: Intre cei doi pot aparea anumite contradictii de principii: in timp ce 2 isi gaseste linsitea si echilibrul in sanul unei familii, 5 are orizonturi mai largi si isi doreste un grad mai mare de independenta. Relatia va avea succes doar daca cei doi sunt hotarati sa porneasca la drum impreuna, trecand peste dificultatile care apar pe parcurs.

2 si 6 : Iata inca un cuplu unit prin principii si trairi comune! 6 pune mare accent pe viata de familie in timp ce doi il completeaza prin dragoste si afectiune. Pot aparea si mici neintelegeri cauzate de faptul ca 6 vrea sa aiba mai mereu ultimul cuvant intr-o discutie, in timp ce 2 nu suporta modul direct, uneori directorial in care sase vrea sa rezolve o anumita problema.

2 si 7: In acest caz vorbim despre doi parteneri are calor dorinte si preocupari sunt putin diferite. 2 are tendinta de a-si demonstra dragostea prin fapte si de a fi mereu trup si suflet langa partenerul sau in timp ce sapte simte uneori nevoia sa petreaca clipe de solitudine, in compania propriilor ganduri. Cu toate acestea exista destul de multe puncte in care cei doi se potrivesc, succesul in cuplu fiind dat de modul in care fiecare resueste sa vina in intampinarea nevoilor celuilalt.

2 si 8 : Un cuplu care are foarte mult sanse datorita faptului ca amandoi partenerii stiu ce rol au in relatie. 8 este genul d epersoana practica, preocupata de propseritatea finaciara a familiei in timp ce 2 il sustine si il completaeaza prin daruire, caldura si intelegere. Mici probleme pot sa apara atunci cand 8 incepe sa acorde prea mare atentie laturii profesionale sau sociale in defavoarea familiei sau cand 2 nu-i apreciaza suficient meritele lui 8. In acest caz vorbim despre prototipul familiei traditionale sau despre acelasi model rasturnat atunci cand 2 este barbatul si 8 femeia.

2 si 9: Exista doar doua variante pentru aceasta relatie: fie va evolua excelent fie va avea un sfarist brusc si plin de lacrimi, depinde de cei doi parteneri. In timp ce 2 are permanent nevoie de atentie si afectiune, 9 este mult mai individualist. Dragostea pentru semeni este insa o trasatura comuna care se manifesta cel mai adesea in afara caminului. In acelasi timp 9 are trasaturi de leader in timp ce 2 satorita naturii sale obediente, este mai degraba dispus sa asculte decat sa conduca. 9 trebuie sa tina cont ca 2 uraste sa fie singur in timp ce dragostea lui 9 tinde sa capete proportii hiperbolice, subjugandu-l pe doi.

3 si 3: Nebuni, salbatici, creativi si extrem de socialbili: cam asa pot fi descrisi acesti doi parteneri. Nimeni nu se distreaza mai mult decat un cuplu format din doi nativi ai cifrei trei. Pe de alta parte cei doi sunt extrem de apropiati unul decelalalt incat reusesc sa se cunoasca si sa se inteleaga doarte bine. Aiuriti si preocupati mai degraba de probleme existentiale, cei doi vor incerca sa scape de aspectele concrete ale relatiei lor (spre exemplu cine duce gunoiul sau cine spala vasele), pasandu-le de la unul la altul.

3 si 4: 3 este spontan si va incerca sa ia ce e mai bun din viata bucurandu-se de fiecare clipa, in timp ce 4 isi organizeaza in detaliu viata si are un plan bine defenit pentru actiunile pe care urmeaza sa le desfasoare in viitorul mai apropiat sau mai indepartat. Daca cei doi reusesc sa ajunga la o cale de mijloc, relatia lor va fi una echilibrata: 3 il va invata pe 4 cum sa se bucure de viata in timp ce 4 il va face pe 3 sa se simta in siguranta, dand relatiei echilibru si sens.

3 si 5: Este unul dintre cele mai sociabile cupluri din numerologie. Cei doi parteneri vor avea multe de descoperit unul de la celalalt iar impreuna formeaza un cuplu deosebit de vesel care va transmite o stare de optimism. Calatoriile, sportul si in general hobby-urile comune vor reperezenta tot atatea motive pentru cei doi sa nu se plictiseasca unul in compania celuilalt. Preocupati mai mult de lumea ideilor, cei doi vor intampina dificultati atunci cand vine vorba de partea financiara, prin urmare le va fi greu sa puna bani deoparte.

3 si 6 : Este o reteta de succes care poate de roade pe termen lung. 3 este plin de entuziasm si de idei originale, in timp ce 6 completeaza relatia prin echilibru, siguranta si suport moral. Exista si cateva provocari de care cei doi trebuie sa treaca: lui 3 ii place sa flirteze (chiar daca de cele mai multe ori o face in joaca, fara sa-si tradeze partenerul) in timp ce 6 nu-si poate controla gelozia in astfel de situatii.

3 si 7 : Cei doi sunt destul de diferiti: in timp ce lui 3 ii plac societatea, provocarile si actiunea, in general 7 este ceva mai rezervat. Aceasta nepotrivire poate genera momente de tensiune in cuplu pe care partenerii nu le pot depasi decat prin comunicare sau pe calea compromisului.

3 si 8: Este o combinatie care necesita efort din partea ambilor parteneri pentru a deveni stabila. Astfel, 8 are nevoie sa-si manifeste autoritatea si sa-si stabileasca repere solide in viata lasandu-l astfel pe 3 intr-un con de umbra, cerisnd atentie si afectiune. Pentru ca relatia sa mearga, 3 trebuie sa gaseasca o modalitate de a-l deconecta din cand in cand pe 8 de la activitatile de rutina si de a-i demonstra parctic ca viata merita traita.

3 and 9: Este o combinatie mununata in care doi oameni isi folsesc creativitatea si ingeniozitatea pentru a construe momente unice impreuna. Ambilor le place sa se bucure de compania oamenilor si sa fie in lumina refelectoarelor prin uramare sunt putine sanse sa se plictiseasca unul in compania celuilalt. In aceasta relatie 9 este profesorul iar 3 este elevul silitor: astfel 9 vine cu ideea in timp ce 3 face tot ce ii sta in puteri pentru a o pune in practica. Romantici si totodata imprevizibili, cei doi vor prefera sa traisca clipa, bucurandu-se unul de celalalt, lasand pe planul doi intemeierea unei familii in sensul propriu al cuvantului.

4 si 4: Cuvintele cheie care caracterizeaza aceasta relatie sunt stabilitate si siguranta. Vorbim asadar despre doua persoane mature care-si dau mana pentru un parteneriat de durata, reprezentat in acest caz de casatorie. Pentru cei doi succesul profesional reprezinta o premisa a succesului in cuplu, insa vorbim totodata despre doi oameni care stiu ce responsabilitati implica viata de familie. Reversul medaliei consta in faptul ca acesti doi parteneri nu vor fi niciodata multumiti de realizarile prezente, dorindu-si in permanenta mai mult pe plan profesional cat si familial. Le va fi asadar destul de greu sa se relaxeze, sa fie spontani sau, mai mult, sa se lase dusi de val. Cu toate acestea rar gasesti o relatie mai stabila decat a lor.

4 si 5: "Provocare". Cam asa poate fi caracterizata intr-un cuvant relatia acestor doi mativi. 4 si 5 au temperamente si idei diferite despre viata, prin urmare le va fi destul de greu sa gaseasca o cale comuna fara putin efort din partea amandurora. In timp ce 4 merge direct la tinta in tot ceea ce face, fara ocolisuri si pretexte inutile, 5 este mai temperat si mai ingaduitor. Lui 4 nu-i plac schimbarile in timp ce 5 se lasa deseori antrenat in viata de "vantul schimbarii". Pentru a rezista la drum lung, acesti doi parteneri trebuie sa accepte ca fiecare este unic in felul sau si sa faca diferenta intre ceea ce partenerul transmite si ceea ce vrea sa se citeasca printre randuri.

4 si 6: In acest caz vorbim despre o relatie comoda, fara batai de cap intre doi parteneri care par a fi facuti de la bun inceput unul pentru celalalt. 6 isi va dori totusi sa preia controlul in relatie din dorinta de a-si intemeia cat mai repede o familie si de a se bucura de acest statut, in timp ce 4 va incerca sa traga de timp pentru a se convinge mai intai ca nu face un pas gresit, cu atat mai mult cu cat se vrea a fi ceva de durata.

4 si 7: Este o relatie care are la baza nevoia de securitate a ambilor parteneri. Chiar daca focul de inceput al pasiunii poate lispi uneori, cei doi vor fi loiali si intelegatori unul fata de celalalt. 4 este cel care va lupta pentru echilibru si intelegere, pastrand in picioare valorile familiei in timp ce 7 isi va pune la batraie vointa si capacitatea intelectuala pentru a-i asigura partenerului sau un anumit confort material.

4 si 8: In acest caz amandoi partenerii isi cunosc rolul intr-o relatie, fiind deopotriva la fel de ambitiosi si de muncitori. Astfel, 4 este genul de persoana care isi va planifica viata in cel mai mic detaliu si-l va sustine totodata pe 8 isi va fixa obiective inalte, ce tin de partea profesionala. Singura problema este lipsa timpului liber care va duce in timp la disparitia pasiunii. Cei doi trebuie asadar sa renunte macar din cand in cand la munca sustinuta si sa-si rezereve timp pentru relatia lor de cuplu. In ansamblu insa vorbim despre doi oameni capabili sa-si construiasca un viitor impreuna.

4 si 9: Sunt doua persoane atat de diferite incat cu greu putem vorbi de o relatie de durata. In timp ce 9 este preocupat mai mult de ace caritabile si are o viata sociala active, 4 se focuseaza mai mult pe propriul camin si pe problemele de cuplu, ajungand uneori sa-i reproseze lui 9 ca este interesat mai mult de soarta celor din jur decat de propria relatie. Totusi, 4 va aprecia inteligenta si originalitatea lui 9 in timp ce acesta din urma va trebui sa se familiarizeze cu firea altruista a lui 4.

5 si 5: Sunt doi parteneri compatibili iar relatia lor este bazata in primul rand pe spirit de aventura, originalitate si optimism. Deschisi la nou, cei doi nu se vor plictisi unul in comania celuilalti iar relatia lor nu va fi in niciun caz monotona. Aflati aproape intotdeauna pe aceeasi lungime de unda, sunt in stare chiar sa anticipeze pana la un punct ce gandeste, simte sau vrea sa intreprinda celalalt. Le plac provocarile si sunt in stare sa ia tot ce e mai bun de la viata. Surprinzator, le va fi mai greu sa se focuseze pe problemele cotidiene de cuplu, insa atunci cand vine vorba de aspecte importante de viata sunt echipa perfecta.

5 si 6: In acest caz vorbim despre un cuplu care trebuie sa invete ce inseamna compromisul: in timp ce 5 are nevoie de spatiu si de libertate, 6 are tendinta de a-si monopoliza partenerul. 6 se dedica trup si suflet relatiei in timp ce 5 cocheteaza uneori cu ideea de aventura. In cazul lor este ideal sa gaseasca o cale comuna, bazata pe altruism si, nu in ultimul rand, maturitate.

5 si 7: Este o relatie care nu prea tine cont de reguli si de constrangeri. Cei doi sunt compatibili in multe puncte iar relatia, cu mici exceptii, va merge in directia dorita. Lui sapte ii place sa studieze si sa se retraga din cand in cand intr-un spatiu care ii ofera intimitate pentru a medita iar 5 ii respecta aceaste mici ciudatenii cosntient fiind ca, uneori, are la randul sau nevoie de spatiu si de intelegere pentru a se manifesta liber. Asa cum spuneam cei doi se potrivesc din foarte multe puncte de vedere si vor gasi intotdeauna motive care sa-i apropie si mai mult.

5 si 8 : Este o relatie incitanta, care se caracterizeaza prin originalitate si...chimie! Cei doi vor gasi o adevarata placere in a incalca tabu-uri mai ales daca acestea sunt legate de viata sexuala. In astfel de situatii 8 este cel care ia initiativa iar 5 este cel care il urmeaza. In afara dormitorului, 8 este preocupat de succes si de partea financiara in timp ce 5 nu prea isi bate capul cu banii. Relatia este interesanta tocmai prin faptul ca amandoi partenerii stiu sa ridice migea la fileu pentru celalalt si sa lucreze in echipa.

5 si 9: In rpincipiu este o relatie intre doi oameni extrem de ocupati: amandoi preocupati mai mult de viito decat de prezent sau de trecut, vor face tot ce le va sta in putinta pentru a-si asigura o situatie materiala stabila. Totodata, amandoi partenerii sunt adeptii schimbarilor (atat timp cat acestea au o finalitate pozitiva) si nu ezita sa spuna da provocarilor atat timp cat intreprind ceva in folosul lor. In acelasi timp cei doi se completeaza destul de bine unul pe celalalt: 9 se caracterizeaza prin compasiune si generozitate in timp ce 5 da dovada de maturitate in gandire si devotement.

6 si 6 : Desi abunda de romantism, aceasta relatie este una extrem de practica : casa si familia reprezinta o prioritate pentru ambii parteneri sin jurul acestor doua valori isi vor canaliza aproape toata energia. Fiecare dintre cei doi stie care sunt dorintele partenerului si reusesc sa faca o echipa buna avand grija unul de celalalt. In acelasi timp 6 se caracterizeaza prin dorinta de a avea toate lucrurile prin control prin urmare le va fi destul de greu sa renunte la a avea ultimul cuvant intr-o discutie.

6 si 7 : Vorbim despre doua personalitati destul de diferite: 6 este un familist convins care da o insemnatate aparte cuvantului "acasa" in timp ce 7 este mai indecis in ceea ce priveste caminul, si nu-i place sa i se impuna anumite principii pe care nu le impartaseste in totalitate. Facand abstracie de atractia sexuala care functioneaza perfect intre cei doi, relatia nu va merge decat daca la mijloc exista intelegere, altruism si compromisuri.

6 si 8 : Este o relatie de durata intre doi oameni pozitivi, cu principii solide de viata. Impreuna au multe idei stralucite, atat in ceea ce priveste viata de familie cat si latura profesionala. Caminul este pentru ei un spatiu creative dar si locul care ii umple de optimism si energie. O problema ar putea aparea in momentul in care 8 va incepe sa se axeze mai mult pe partea profesionala decat pe familie iar 6 va incepe sa-i reproseze frecvent acest lucru, "pedepsindu-l" cu tot felul de indatoriri casnice care nu-i fac intotdeauna placere.

6 si 9 : Este o relatie cu multe sanse de viitor, tinand cont ca 9 este probabil singurul numar care ii poate castiga respectul si admiratia lui 6. Pe plan familial, lui sase ii place sa se exeze pe detalii insa refuza statutul de "cap al familiei" in favoarea lui 9. Relatia dintre cei doi se bazeaza pe sustinere reciproca: 6 il ajuta pe 9 sa se focuseze pe lucrurile cu adevarat importante in relatie sau in familie, in timp ce 9 reprezinta puntea lui 6 spre lumea de afara. Fiinda amandoi extrem de generosi, trebuie sa aiba mare grija la modul in care isi administreaza finantele!

7 si 7: Este lesne de inteles ca nimeni nu-i poate intelege unui 7 ideile excentrice decat...un at 7! Vorbim asadar de compatibilitate intre cei doi, iar cu o atitudine adecvata fata de viata si fata de problemele de cuplu in special, partenerii se vor intelege foarte bine atat in momentele lor de intimitate cat si atunci cand se vor afla in societate. O problema ar putea aparea din lipsa de comunicare: fie ca partenerii ajung la un momentdat sa creada ca se inteleg atat de bine incat nu mai este nevoie sa discute in detaliu problemele cu care se confrunta, fie ca se grabesc sa ia decizii fara sa se consulte unul pe altul.

7 si 8: Iata o relatie care pare sa mearga excelent din punct de vedere al atractiei fizice dar care pe plan emotional ridica anumite probleme. 8 are tendinta de a-si domina partenerul in timp ce 7 nu suporta ideea de a i se spune ce sa faca in viata de zi cu zi. Amandoi partenerii au un caracter puternic si sunt extrem de orgliosi, asa ca discutiile in contradictoriu tind sa continue la nesfarsit, niciunul din ei nedorind sa renunte la privilegiul de a avea ultimul cuvant. Daca fieare partener va reusi sa faca abstractie de defectele mai putin deranjante ale celuilalt, relatia are toate sansele sa fie una de lunga durata.

7 si 9: Acesti doi parteneri sunt mai degraba neutri atunci cand vine vorba de "chimie", relatia lor intemeindu-se in mare masura pe considerente spiriruale. Amandoi au afinitatiti culturale si religioase comune si principii solide de viata de la care se lasa cu greu abatuti. Daca exista si un strop de atractie fizica, atunci relatia poate pe un fagas bun.

8 si 8 : Este un cuplu stabil, caracterizat prin romantism, pasiune si dinamism. Dupa ce relatia va ajunge la un anumit grad de maturitate, cei doi vor descoperi ca mai exista si altceva in afara de ei doi: lumea cu provocarile si problemele sale. Exista astfel riscul ca partenerii sa treaca dintr-o extrema in alta: de la pasiune dezlantuita si de la momentele traite exclusiv impreuna, cei doi vor incepe sa puna din nou accent pe partea profesionala cu riscul de a neglija viata de cuplu.

8 si 9 : Vorbim in acest caz despre doi indivizi cu principii destul de diferite care au nevoie de timp pentru a gasi o cale comuna. Astfel, in timp ce 9 se caracterizeaza prin generozitate si compasiune fata de problemele celorlalti, 8 cauta succesul pe plan profesional si va ravni intotdeauna catre o pozitie de leader. Cei doi au totusi multe de invatat unul de la celalalt : 8 va descoperi ce inseamna generozitatea iar 9 ambitia. Cand reusesc sa lucreze in echipa, relatia poate fi una de succes insa, in cele mai multe dintre cazuri acesti doi parteneri nu sunt compatibili.

9 si 9 : Este o relatie stimulanta din punct de vedere intelectual intre doi parteneri de viata carismatici, generosi si cu viziuni largi despre lume si despre viata. Este o relate care le ofera amnadurora oportunitatea de a se dezvolta pe plan spiritual, de a acumula informatii si de a se pune in serviciul celor dragi si al societatii in general. Sansele ca o astfel de relatie sa reziste in timp sunt destul de mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu